1 2

Mama Elena, inzestrata de Dumnezeu cu harul de a ajuta persoane lipsite de orice speranta, am fost mediatizata la posturi tv, ziare si reviste in Romania si strainatate.


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Va pot vedea trecutul, prezentul, viitorul, dezleg cele mai puternice farmece, vraji, blesteme, impreunez persoane despartite, va ajut sa va casatoriti, sa aveti dragoste, noroc, spor, reusite in afaceri, vindec impotenta, alcoolismul, frica.


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Cunosc cele mai puternice ritualuri, vraji, rugaciuni secrete, leacuri sfinte, descantece vechi de sute de ani. Telefonic, va pot ajuta pe baza datelor dvs personale sau a numelui de botez la orice distanta va aflati iar rezultatele sunt garantate 100%. Aleg cele mai bune lucrari si leacuri care se potrivesc numai cazului studiat.


   Pentru orice problema aveti, orice intrebare sau mister din viata dumneavoastra, veti avea raspunsul de la unica vrajitoare, clarvazatoare si tamaduitoare Elena, prin cartile magice, mostenite din generatie in generatie, de peste 200 de ani.


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Ciclurile de energie sunt printre voi si multi m-au cautat pentru a gasi inspiratie sau indrumare.


   Universul functioneaza in moduri ciudate si stie ca sunteti in cautare de raspunsuri. Prin urmare, nu este o coincidenta ca ati gasit siteul meu. Lasati-ma sa va ajut sa va schimbati viata spunand o vraja sau descantec. Sta in puterile Mele sa va ajut. Munca mea a fost cunoscuta pentru a ajuta, vindeca, dezlega, tamadui si pentru a pune oamenii pe calea cea buna in viata lor cu privire la orice situatie.


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Toate vrajile, leacurile, descantecele si rugaciunile mele sunt puternice si nu vor esua. Durata de viata, daca chiar vrei, poate fi a ta. Incepeti sa traiti folosind vrajile mele puternice.
   Magia alba reprezinta fortele in miscare ale Universului, care se resping sau se atrag, oferind rezultate uimitoare. I se spune magie alba, deoarece isi propune sa aduca oamenilor o stare mai buna (nu una mai rea), implinirea dorintelor pozitive si indepartarea energiilor negative....citeste tot


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Aveti acum o sansa unica pentru a va purifica trupul si sufletul si pentru a va rezolva toate problemele.

   Avand o putere si un har divin, Mama Elena lucreaza prin magie alba, descanta pentru dragoste, liniste sufleteasca, succes in afaceri si la examene, vindecarea stresului, impotentei, bolilor de piele. Dezleaga farmece, blesteme, cununii legate, purifica trupul si sufletul....citeste tot


 
 


Descantece ,Ritual TVR,Vrajitoarea Elena TVR, Dezlegari de blesteme, Cununii , Farmece, Vraji , Horoscop, Tarot,Panorama minoritatilor TVR