1 2


   Magia alba reprezinta fortele in miscare ale Universului, care se resping sau se atrag, oferind rezultate uimitoare. I se spune magie alba, deoarece isi propune sa aduca oamenilor o stare mai buna (nu una mai rea), implinirea dorintelor pozitive si indepartarea energiilor negative.

   I se spune magie alba deoarece foloseste in principal mintea si sufletul celui celui care o practica.Pentru a-si incepe lucrarea,persoana care practica magia alba are nevoie de energie; cu cat e mai puternica spiritual, cu atat va fi mai mare si mai eficienta energia sa, si mai capabila de a directiona aceasta energie.


   Ea poate face aceasta prin meditatie, focalizare si vizualizare. In magia alba, energia este vizualizata in alb-auriu, cu o stralucire solara.

   Magia neagra sau gri foloseste energie de culoare neagra sau gri. Este de retinut ca aceasta persoana nu foloseste acest fel de energie, deoarece el stie ca aceasta ii poate cauza chiar lui, boli sau alte lucruri negative.

   In magia alba, trebuie sa spunem ca sunt elemente care se folosesc, dar acestea nu sunt obiecte materiale. Astfel, stim ca orice lucru are o aura, un camp de energie creat de vibratia atomilor si moleculelor, care cuprinde intreaga materie. Aura poate fi folosita pentru a proteja, a atrage, a influenta, dar din nefericire si in scopuri negative.


   Cei ce au studiat (uneori 10-15 ani si mai mult) astrologia, numerologia, alchimia, hipnoza, telepatia, telechinezia, radiestezia, bioenergia, tarotul etc. folosesc aura in scopuri benefice, asupra lor insisi, dar si asupra altora. Niciodata, dar absolut niciodata, nu va folosi aura pentru scopuri negative, caci STIE, ca raul se poate intoarce si proiecta asupra lui oricand, caci proiectia sa poate intalni o aura mai puternica.

   Aceasta aura, acest camp bioenergetic care inconjoara toate lucrurile si fiintele, poate fi programata prin puterea mintii.

   O aura puternica confera sanatate, fericire, charisma si energie, iar cel care practica magia alba poate programa aurele celorlalti pentru protectie, pentru sanatate, pentru dragoste, bani si altele.

   De asemenea, culoarea are un rol important. Cand el isi proiecteaza energia, aceasta va avea culoarea corespunzatoare lucrarii pe care o indeplineste, de exemplu: galben pentru prietenie, roz pentru iubire, verde pentru a atrage bani si asa mai departe.

   In timp ce proiecteaza aceasta energie colorata, parapsihologul isi pregateste cu intensitate si focalizare, forma mentala, iar cand aceasta este pregatita, va fi trimisa in zona dorita a fi influentata.

   Deochiul este si el o forma de proiectie energetica.

   V-ati intrebat vreodata de ce numai unii oameni pot deochea, iar altii nu? Atat despre magia alba; restul e... tacere, caci aceasta lucrare subtila nu are nevoie de multe vorbe.

   Pentru ea "vorbesc" faptele, ceea ce urmeaza dupa savarsirea unei astfel de lucrari binefacatoare si in acelasi timp nevazuta, puternica si in acelasi timp delicata.


Descantece , Dezlegari de blesteme, Cununii , Farmece, Vraji , Horoscop, Tarot, Magie Alba, Impreunari de dragoste,

web directory listing for free You can find other related resources in the Internet Web Directory List Directory
Societate Felicitari - Roportal NetFlash.ro la indemana ta! Smarty Web Director Portal Looker.ro
SEO Romania Search Europe Matrimoniale Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc Oportunitati Catalog Web
promovarea online Ro2.ro - Promovare si statistici web Inscrie-te in TOP ! TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi